Moeder dochter (10 jaar)

Onze dochter van 10 jaar, maakt enorme stappen sinds we werken met de Leerboom. Het geeft haar langzaam maar zeker zelfvertrouwen nu ze merkt dat ze op deze manier toch ineens wel blijkt te kunnen rekenen, maanden van het jaar onthouden, klokkijken, spellen, tafels leren en zoveel meer dingen die ze had opgegeven. Ook nu, met de sessies via internet, gaat ze erg vooruit.
Wat wij als ouders prettig vinden is dat ook wij en de docenten op school helder materiaal en methode krijgen aangereikt die we kunnen toepassen, thuis en (gewoonlijk) in de klas. We zijn ontzettend enthousiast over de Leerboom.

Vader van Simon

Mijn zoon van 11 heeft al een aantal weken bijles bij De Leerboom. In het begin in combinatie met school, maar nu het Coronavirus de school heeft stilgelegd, krijgt hij bijles op afstand. Hij was blij met de 1 op 1 begeleiding die hij eerst kreeg en hij ging echt beter rekenen daardoor. Nu hij vanuit huis (op afstand) op de computer de rekenbijles krijgt, lijkt het erop dat hij juist nog meer vooruitgang boekt. Hij werkt geconcentreerder, is rustiger en daardoor lijkt hij het beter te snappen en het werkt. Ik zie dat hij de rekenopgaven die hij van school krijgt sneller afheeft en met minder fouten. Ik merk aan hem dat hij er ook enthousiast over is, dus nu krijgt hij 2 keer per week een uurtje bijles op deze manier. En het heeft mij als ouder ook geholpen, want om alle huiswerk samen met hem te doen, dat viel nog niet eens mee…….

Leerling groep 5

Het is superfijn werken. Ook in de coronatijd komen we goed uit met Zoom / facetime. Ons kind heeft nu 2 sessies gehad, met 3 weken minimaal huiswerk tussendoor en hij gaat met sprongen vooruit. Voor onze beelddenker een super uitkomst!

Leerling groep 8

Mijn dochter heeft veel profijt gehad van de bijlessen bij de Leerboom en mede daardoor heeft ze het middelbare schooladvies gekregen dat ze graag wilde.

Anoniem

Beste Johanette, Graag wil ik je héél hartelijk danken voor de snelle actie via Facebook. En met een gelukkige uitkomst. Mijn zoon heeft een 6,4 gehaald voor zijn toets en staat nu weer voldoende. Hij heeft een goede klik met de bijlesleraar en zegt nu:’ Scheikunde is eigenlijk heel makkelijk’. Ja ja 😊

Anoniem

Cursus Snel leren=Leuk leren: Super leerzame cursus!! Vooral het mindmappen helpt echt.

Laat een review achter

Wij vinden jou belangrijk!

Ben jij goed geholpen door onze trainers? Laat dan een
review achter en inspireer anderen. Alvast bedankt!